Despre Boier
Venind cu o experiență de peste 13 ani în arta frumosului, cei doi fondatori ai brandului Boier- Sergiu Privistirescu (hairstylist) și George Dauceanu (fashion stylist)- își propun să dea o nouă față streetwearului românesc.
Anii de muncă, viziunea și ambiția sunt “armele” prin care își propun să aducă mai aproape de voi vestimentația de stradă sau trendul urban, de multe ori stigmatizat.
Ținutele pe care le porți țin loc de exprimare sau, mai bine-zis, de a te simți liber, fără constrângerile regulilor și tiparelor. Cum boierii au fost, printre altele, și un etalon al modei din acele vremuri, exact așa ne dorim și noi să fim puncte de referință în industrie.
Ar fi multe de spus despre ceea ce ne-a ghidat în acesta aventură, dar cel mai important este că povestea de abia acum începe sa fie scrisă, alături de voi, așa că nu uitați să hărăpiți cuconetul și să ghiftuiți visteria!
Debutul
Primei Colecții Boier
Începuturile Boier Clothing au fost legendare: am pus cap-la-cap articole vestimentare cu vibe-uri stradale, pentru toți cei care vor să iasă din monotonie și să se facă remarcați în mulțime.
CREAREA COLECȚIEI
STREETWEAR BOIERESC
Design-uri minimaliste și moderne, materiale de înaltă calitate, lejere și respirabile, print-uri boierești și vibe-uri de neuitat totul contribuie la noua colecție Streetwear Boieresc.

Materiale lejere

Te poți mișca liber.

Print-uri boierești

Imagini bine alese.

Design-uri minimaliste

Fără adăugiri inutile.

Detalii subtile

Plăcerea unui ochi atent.