• Retururi / modificari
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ai primit-o, fara a fi obligat sa ne spui motivul pentru care doresti sa returnezi produsele. In acest caz, platesti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.
Daca motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea, marimea sau culoarea comandata sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de S.C. BOIER BRANDS S.R.L, DOAR prin firma de curierat FAN COURIER.
In cazul in care ai optat pentru un alt serviciu de curierat decat cel agreat (FAN Courier), taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre tine.
 De asemenea, trebuie te asiguri ca returul va ajunge la sediul nostru mentionat in zona de contact sau pe formularul de retur  in maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
 Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate. Recomandarea noastra este sa trimiteti returul in maximum 5 zile de la primirea comenzii, pentru a lua in calcul timpul de tranzit.
• Daca doresti schimbarea produsului trebuie respecti politica si procedura de retur detaliata mai sus si sa efectuezi o noua comanda.
Conditii de returnare :
Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la produsele achizitionate online, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:
1. Produsul trebuie sa fie in ambalajul original si in aceeasi stare in care l-ai primit impreuna cu eticheta.
2 .Produsul trebuie sa fie insotit de Formularul de retur completat integral, pe care il poti descarca de aici…
3. Returul produsului va avea loc in termen de maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.
4. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.
5. Recomandarea noastra este sa verifici cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii, starea si ambalajul acestuia, astfel incat sa ne poti semnala in timp util eventualele neconformitati.
6.SC BOIER BRANDS SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari, returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.
7.Restituirea valorii produselor returnate
In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi achitata de SC. BOIER BRANDS SRL
8.Returul se face prin FAN COURIER , iar restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre S.C. BOIER BRANDS  S.R.L., in termen de 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament in contul bancar al cumparatorului, specificat in formularul de returnare care insoteste in mod obligatoriu produsul/ele returnat/e.

Dacă un produs nu a fost conform cu mărimea purtată de tine sau dacă dai peste vreo problemă cu un articol Boier Clothing comandat, nu îți face griji!

Completează formularul de mai jos și pune-l în pachet cu produsul atunci când ni-l trimiți.

Odată ce pachetul a ajuns la noi, vom găsi împreună cea mai bună cale de a rezolva situația!

boier_formular_returnare_a4_2021